UHY Elite(K31712103L)
Unique Identification Number (NIPT): K31712103L
Legal Form : Limited-Liability Company
Seat(legal entity) : Tiranė
Year of foundation: 2002
Legal Form changed year:-
Basic Capital (Albanian Lek): 2,500,000.00
Shares number: 100
Object of activity:
Address: TIRANE Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit, Pallati 17, Hyrja 3, Ap.12, Kati 3, Kutia Postare 1514
Shareholders/Partners/Temporary union for concession:
Shareholders/Partners Participation rate
Mimoza Sula 50
Artan Golemi 50
Economic sector: Financial Services (Banking;insurance;securities;pension;financial lease)
Administrators: Mimoza Sula; Artan Xhiani
Supervisory Board Number:
Changes during years:
Date Change made
20.10.2016 Nė datėn 20.10.2016 shtohet si objekt aktiviteti edhe: Sherbime te konsulences financiare, konsulences fiskale per njohjen dhe zbatimin e legjislacionit fiskal, administrative, dhe sherbime te tjera konsulence te biznesit ne pergjithesi. Sherbime te tjera te lidhura me shoqerite tregtare, si: ndarje, bashkim, perthithje, administrim, likujdim, falimentim; rritje dhe zvogelim kapitali; perfaqesim ne ceshtje gjyqesore qe kerkojne nje ekspertize kontabile ose fiskale, tregtare, ekonomike etj. Pergatitjen e planeve te biznesit per nevojat e drejtuesve dhe per palet e treta, rivleresim aktiveve; keshillime biznesi mbi mundesite e zhvillimit, keshillime per fillim aktiviteti tregtar etj. Ngritja, permiresimi dhe mirembajtja e sistemeve kontabel dhe te kontrollit te brendeshem te njesive ekonomike si dhe trajnimin profesional te personelit qe eshte rigarkuar me funksionimin e ketyre sistemeve etj
31.07.2015 Nė datėn 31.07.2015 ėshtė liruar nga detyra e administratorit Irida Muēi dhe ėshtė emėruar nė vendin e saj administratorja e re e shoqėrisė znj. Mimoza Sula
Website:
Ownership type:
Financial Statement :
Accounting Expert:
Accounting Expert Assignment start date Assignment end date
UHY Elite(K31712103L)