HEIDIS
Unique Identification Number (NIPT): L61517009H
Legal Form :
Seat(legal entity) : Tiranė
Year of foundation: 01.03.2016
Legal Form changed year:-
Basic Capital (Albanian Lek): 2,500,000.00
Shares number: -
Object of activity:
Address: KASHAR Unaza e re, Rruga Teodor Keko, Kompleksi ALES.
Economic sector:
Administrators: Ornela Sherri
Supervisory Board Number:
Changes during years:
Date Change made
Mė datė 04.11.2016 ėshtė shtuar administratori Ornela Sherri dhe ėshtė larguar administratori Lazam Elezi.Mė datė 02.12.2016 shtohet objekti i aktivitetit edhe me: "Transferta parash si dhe sherbime tė tjera me AK INVEST. Ushtrim i veprimtarisese transfertave tė parave nė emer dhe per llogari tė subjektit financiar jobanke AK-INVEST sh. a. Veprimtari e agjentit per sherbimin e pagesave per tė tretet nė emer dhe per llogari tė nje subjekti financiar jo banke. Veprimtari agjentit komisioner. Kembim Valutor. Transport udhetaresh dhe mallrash Brenda edhe jashte vendit. Agjensi emobiliare. Agjensi turistike edhe biletari. Per kryerjen e aktivitetit tė Shoqėrise tė meSipėrme, per tė cilen do tė nevojitet leje perkatese Shoqėria eshte e detyruar tė pajiset paraprakisht me kete leje nga organi kopetent. " u bė "Transferta parash si dhe shėrbime tė tjera me AK INVEST. Ushtrim i veprimtarisė sė transfertave tė parave nė emėr dhe pėr llogari tė subjektit financiar jo-banke AK-INVEST sh. a. Veprimtari e agjentit pėr shėrbimin e pagesave pėr tė tretet nė emėr dhe pėr llogari tė njė subjekti financiar jo banke. Veprimtari agjentit komisioner. Kėmbim Valutor. Transport udhėtarėsh dhe mallrash Brenda edhe jashtė vendit. Agjenci emobiliare. Agjenci turistike edhe biletari. pėr kryerjen e aktivitetit tė shoqėrisė tė mėsipėrme, pėr tė ēilen do tė nevojitet leje pėrkatėse shoqėria ėshtė e detyruar tė pajiset paraprakisht me ketė leje nga organi kompetent. Figuracione tė ndryshme."
Website:
Ownership type:
Financial Statement :
Accounting Expert:
Accounting Expert Assignment start date Assignment end date
HEIDIS
HEIDIS
Treasury transactions were not found for this company!