AIC COMPANY
Unique Identification Number (NIPT): L61607042B
Legal Form :
Seat(legal entity) : Tiranė
Year of foundation: 04.04.2016
Legal Form changed year:-
Basic Capital (Albanian Lek): 10,800.00
Shares number: -
Object of activity:
Address: Tiranė Njėsia Bashkiake nr 3, Rruga Kongresi i Manastirit, Pallati 46/6, Kati 1
Economic sector:
Administrators: Ylli Zyla
Supervisory Board Number:
Changes during years:
Date Change made
Mė datė 04.07.2016 shtohet objekti i aktivitetit edhe me: Agrikulture (inputet, njohuri, zhvillimi rural, menaxhim projektesh etj), agrobiznesi, tregtimi, infrastruktura, germimi dhe mineralet. Shoqėria do tė merret me Eksport-lmport dhe tregtim me shumicė dhe pakicė tė tė gjithe llojeve tė materialeve e 4 pajisjeve tė ndertimit, tė mallrave tė ndryshme industrial e ushqimore dhe mallrave tė tė gjitha llojeve. tė ushtroje veprimtarine e ndermjetesimit apo tė lidhjes se kontratave ndermjet personave fizik apo juridik, publik, shteteror e privat vendas e tė huaj. Shoqėria mund tė marre pjese nė Shoqėri tė tjera qė kane objekt tė ngjashem me te. Per kryerjen e veprimtarise se saj Shoqėria do tė hape njesi menaxhuese, magazinuese, sherbim ttegtimi, duke bashkepunuar me persona fizik e juridik vendas dhe tė huaj. Shoqėria do tė kryeje tė gjitha llojet e ativiteteve tragtare me qellim realizimin e veprimtarive tė pershkruara me Sipėr. Shoqėria do tė kryeje Investime per prodhimin, grumbullin, perpunimin, ambalUzhimin, ruajtjen dhe tregetimin per vend e eksport tė produkteve bujqesore e blektorale, do bėje transport tė mallrave e pasagjereve, do kryeje investime nė pasurite e palujteshme, kryesisht per toka e ndertesa nė funksion edhe tė aktiviteteve tė tjera, etj. " u bė "Agrikulture (inputet, njohuri, zhvillimi rural, menaxhim projektesh etj), agrobiznesi, tregtimi, infrastruktura, gėrmimi dhe mineralet. Shoqėria do tė merret me Eksport-import dhe tregtim me shumicė dhe pakicė tė tė gjithė llojeve tė materialeve e pajisjeve tė ndėrtimit, tė mallrave tė ndryshme industrial e ushqimore dhe mallrave tė tė gjitha llojeve. Tė ushtroje veprimtarinė e ndėrmjetėsimit apo tė lidhjes sė kontratave ndėrmjet personave fizik apo juridik, publik, shtetėror e privat vendas e tė huaj. Shoqėria mund tė marre pjese nė shoqėri tė tjera qė kanė objekt tė ngjashėm me te. pėr kryerjen e veprimtarisė sė saj shoqėria do tė hape njėsi menaxhuese, magazinuese, shėrbim tregtimi, duke bashkėpunuar me persona fizik e juridik vendas dhe tė huaj. Shoqėria do tė kryeje tė gjitha llojet e aktiviteteve tregtare me qėllim realizimin e veprimtarive tė pėrshkruara me sipėr. shoqėria do tė kryeje Investime pėr prodhimin, grumbullin, pėrpunimin, ambalazhimin, ruajtjen dhe tregtimin pėr vend e eksport tė produkteve bujqėsore e blegtorale, do bėje transport tė mallrave e pasagjereve, do kryeje investime nė pasuritė e palujteshme, kryesisht pėr toka e ndėrtesa nė funksion edhe tė aktiviteteve tė tjera, etj. 2 Hartim planesh biznesi e fizibilitetit tė investimeve nė ekonomi. Menaxhim projektesh nė bujqėsi, industri, tregti, turizėm, infrastrukture, mjedis, energji etj. Konsulence/kėshillim nė fushėn ekonomike, riskut, sigurimeve si kontabilist, ekonomist, jurist, inxhinier, agronom dhe profesione tė fushave tė tjera. Ushtrimi i veprimtarisė nė fushėn e teknologjisė sė informacionit dhe komunikimit, telekomunikacionit, programeve kompjuterike, instalimeve menaxhimit dhe mbrojtjes sė tyre dhe monitorim kontrollin."
Website:
Ownership type:
Financial Statement :
Accounting Expert:
Accounting Expert Assignment start date Assignment end date
AIC COMPANY
AIC COMPANY
Treasury transactions were not found for this company!