FOREX 73
Unique Identification Number (NIPT): L61716021E
Legal Form :
Seat(legal entity) : Tiranė
Year of foundation: 05.05.2016
Legal Form changed year:-
Basic Capital (Albanian Lek): 1,500,000.00
Shares number: -
Object of activity:
Address: Tiranė Njėsia Bashkiake nr.5, Bulevardi Bajram Curri, Kati perdhe
Economic sector:
Administrators: Mariglen Sallufi
Supervisory Board Number:
Changes during years:
Date Change made
Mė datė 03.04.2017 ėshtė shtuar administratori Mariglen Sallufi dhe ėshtė larguar administratori Armela Dyshniku.Me datė 17.10.2016 ėshtė shtuar ortaku Elda Bakalli dhe ėshtė larguar ortaku Erjona Hoxhaj.Mė datė 14.10.2016 shtohet objekti i aktivitetit edhe me: "Shoqėria ka per objekt ushtrimin e aktiviteteve financiare jobankare dhe vecanerisht kembimin valutor; tė kryeje cdo transaksion nė lidhje me pasurite e luajtshme dhe tė paluajtshme, si dhe cdo aktivitet tregtar, fmanciar dhe industrial, dheniemarrje me qira, tė vendose pengje dhe barra hipotekore qė mund tė konsiderohen si tė dobishme apo tė nevojshme per tė arritur qellimet e Shoqėrise; tė kryeje cdo aktivitet nė lidhje me publikimin, marketingun apo reklamimin; tė zoteroje kuota/aksione apo cdo lloj interesi tjeter nė Shoqėri tė tjera, pavaresisht fushes nė tė cilen kryejne veprimtari keto Shoqėri; Shoqėria kryen cdo lloj aktiviteti qė bėn pjese nė objektin e saj, qė lidhet me te dhe qė e favorizon ate; Shoqėria, brenda kufijve tė parashikuara nga legjislacioni nė fuqi, do tė kryeje cdo operacion tregtar dhe fmanciar qė lidhet drejtperdrejte ose terthorazi me objektin e saj. Shoqėria do tė ushtroje aktivitetin e saj duke u bazuar tek lejet, licencat, aprovimet apo autorizimet e tjera tė ligjshme tė leshuara nga institucionet qeveritare kompetente tė fushes. " u bė "Shoqėria ka pėr objekt ushtrimin e aktiviteteve financiare jobankare dhe veēanėrisht kėmbimin valutor; tė kryeje ēdo transaksion nė lidhje me pasuritė e luajtshme dhe tė paluajtshme, si dhe ēdo aktivitet tregtar, fmanciar dhe industrial, dhėnie-marrje me qira, tė vendose pengje dhe barra hipotekare qė mund tė konsiderohen si tė dobishme apo tė nevojshme pėr tė arritur qėllimet e Shoqėrisė; tė kryeje ēdo aktivitet nė lidhje me publikimin, marketingun apo reklamimin; tė zotėrojė kuota/aksione apo ēdo lloj interesi tjetėr nė shoqėri tė tjera, pavarėsisht fushės nė tė ēilen kryejnė veprimtari kėto shoqėri; Shoqėria kryen ēdo lloj aktiviteti qė bėn pjese nė objektin e saj, qė lidhet me tė dhe qė e favorizon atė; Shoqėria, brenda kufijve tė parashikuara nga legjislacioni nė fuqi, do tė kryeje ēdo operacion tregtar dhe fmanciar qė lidhet drejtpėrdrejtė ose tėrthorazi me objektin e saj. Shoqėria do tė ushtroje aktivitetin e saj duke u bazuar tek lejet, licencat, aprovimet apo autorizimet e tjera tė ligjshme tė lėshuara nga institucionet qeveritare kompetente tė fushės. Tė gjitha shėrbimet e pagesave dhe transferimit tė parave nė emėr dhe pėr llogari tė njė subjekti financiar jobankar. Veprimtari e 2 agjentit komisioner."
Website:
Ownership type:
Financial Statement :
Accounting Expert:
Accounting Expert Assignment start date Assignment end date
FOREX 73
FOREX 73
Treasury transactions were not found for this company!