LUSEL
Unique Identification Number (NIPT): L62525401J
Legal Form :
Seat(legal entity) : Fier
Year of foundation: 22.01.2016
Legal Form changed year:-
Basic Capital (Albanian Lek): 100,000.00
Shares number: -
Object of activity:
Address: FIER Lagjja "Kryengritja e Fierit", Rruga "Hasan Kushta", Objekti nr. 30, Kati i pare
Economic sector:
Administrators: Rashel Alimuēi
Supervisory Board Number:
Changes during years:
Date Change made
Mė datė 02.11.2016 shtohet objekti i aktivitetit edhe me: Import - eksport, tregti me shumicė e pakicė tė artikujve tė ndryshem ushqimore, industriale, materialeve tė ndertimit, pjeseve tė kembimit, materialeve elektrike dhe hidraulike, elektroshtepiake, pajisje elektronike tė tė gjitha llojeve, celulareve, makinerive, tregtimi i pijeve freskuese e alkoolike dhe energjike te tjera. Perpunimi dhe tregtimi i kafese, tregtimi i makinerive tė perpunimit tė kafese dhe ekspreseve tė kafese. Sherbime nė fushen e bareve, restoranteve etj. Ndertim rrjetesh telekomunikacioni dhe ofrimi i sherbimeve tė telekominikacinit. Akses interneti, transmetim me radio nepermjet internetit, sherbime per riparime tė pjeseve elektronike etj. Transport mallrash per vete dhe tė trete. Hapja dhe shfrytezimi i minerareve. Tregtimi, eksportimport, perpunim i materialeve tė perftuara nga shfrytezimi i nentokes dhe/ose minerareve ne pergjithesi. " u bė "Import - eksport, tregti me shumicė e pakicė tė artikujve tė ndryshėm ushqimore, industriale, materialeve tė ndėrtimit, pjesėve tė kėmbimit, materialeve elektrike dhe hidraulike, elektroshtepiake, pajisje elektronike tė tė gjitha llojeve, celulareve, makinerive, tregtimi i pijeve freskuese e alkoolike dhe energjike tė tjera. Pėrpunimi dhe tregtimi i kafesė, tregtimi i makinerive tė pėrpunimit tė kafesė dhe ekspresėve tė kafesė. Shėrbime nė fushėn e bareve, restoranteve etj. Ndėrtim rrjetesh telekomunikacioni dhe ofrimi i shėrbimeve tė telekominikacinit. Akses interneti, transmetim me radio nėpėrmjet internetit, shėrbime pėr riparime tė pjesėve elektronike etj. Transport mallrash pėr vete dhe tė trete. Hapja dhe shfrytezimi i minerareve. Tregtimi, eksport-import, pėrpunim i materialeve tė pėrftuara nga shfrytezimi i nėntokės dhe/ose minerareve nė pėrgjithėsi. Prodhim dhe tregti me shumicė e pakicė tė qiramikės."
Website:
Ownership type:
Financial Statement :
Accounting Expert:
Accounting Expert Assignment start date Assignment end date
LUSEL
LUSEL
Treasury transactions were not found for this company!