KLIMA GAZ
Unique Identification Number (NIPT): L62826203E
Legal Form :
Seat(legal entity) : Elbasan
Year of foundation: 23.04.2016
Legal Form changed year:-
Basic Capital (Albanian Lek): 1,000.00
Shares number: -
Object of activity:
Address: BRADASHESH Lagjja Ish Uzina 12, Metalurgji Elbasan, zona kadastrale nr.3965, pasuria nr.495/4.
Economic sector:
Administrators: Klinton Borri
Supervisory Board Number:
Changes during years:
Date Change made
Mė datė 03.05.2016 shtohet objekti i aktivitetit edhe me: "Tregtim i gazit tė lengshem (GLN), bombolave tė gazit tė lengshem, aksesoreve tė bombolave tė gazit tė lengshem etj. Shperndarja dhe transport i gazit tė lengshem dhe i bombolave tė gazit tė lengshem (GLN). Tregti me pakicė artikuj tė ndryshem industriale etj. Import-eksport, tregti me pakicė tė gazit tė lengshem GLN dhe tregtim pajisje gazi, aksesoreve tė gazit, ēisternave, bombulave dhe tė pajisjeve elektroshtepiake. Tregtim me pakicė i naftes dhe nenprodukte tė saj si vajra, lubrifikante etj. Perpunimi dhe transportimi i nenprodukteve tė saj." u bė "Tregtim i gazit tė lėngshėm (GLN), bombolave tė gazit tė lėngshėm, aksesoreve tė bombolave tė gazit tė lėngshėm etj. Shpėrndarja dhe transport i gazit tė lėngshėm dhe i bombolave tė gazit tė lėngshėm (GLN).Tregti me pakicė artikuj tė ndryshėm industriale etj. Import-eksport, tregti me pakicė tė gazit tė lėngshėm GLN dhe tregtim pajisje gazi, aksesoreve tė gazit, cisternave, bombolave dhe tė pajisjeve elektroshtepiake. Tregtim me pakicė i naftės dhe nėnprodukte tė saj si vajra, lubrifikante etj. pėrpunimi dhe transportimi i nėnprodukteve tė saj. Shitje, blerje dhe tregtim i gazrave teknik si O2, mishel, argon, acetilen, azot."
Website:
Ownership type:
Financial Statement :
Accounting Expert:
Accounting Expert Assignment start date Assignment end date
KLIMA GAZ
KLIMA GAZ
Treasury transactions were not found for this company!