Ndryshimi i fundit: E Diel, 19 Janar 2020
ADG - Albanian Development Group
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51313014Q
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Verifikimi i te gjithe llojeve te matesave elektromekanike dhe elektronike te energjise elektrike aktive dhe reaktive. Verifikimi i matesave mekanike dhe elektronike te ujit te pijshem. Verifikimi i aparateve mates te gazit. Testimi i pajijseve elektrike me instrumenta etalon. Ekspertize teknike ne fushen e matjes se energjise elektrike. Projektimi dhe instalimet elektrike te tensionit te ulet, mesem dhe te larte. Veprimtari private ne fushen e studimit, projektimit, supervizionit dhe ndertimin e linjave elektrike mbitokesore (ajrore) dhe nentokesore (kabllore) per energjine elektrike (linja fuqie) dhe telekomunikacioni, nen stacionet elektrike te larte T.L / T.M dhe te tensionit te mesem T.M / K.U (kabinat elektrike), centralet dhe hidrocentralet, rrjete inxhinierike per portet e aeroportet, objekte turistike, objekte industriale, realizimin e studimeve urbane, ndertimin e ndertesave publike, digave dhe veprave bonifikuese ujore, rehabilitimin e veprave ujitese, ujesjellesave. Realizimin e impianteve te telekomunikacionit, sherbimeve te nderlidhjes ne internet, administrimi, konsulence lidhur me to. Studim dhe projektim per makineri elektrike, transformatore te tipeve dhe llojeve te ndryshme, pajisje dhe aparate matese elektrike, furra elektrike dhe te linjave te ndryshme industriale per keto prodhime elektrike. Mirembajtje, remont profilaktik te mesem e kapital te transformatoreve elektrike te cdo lloji, makinave elektrike si dhe pajisje elektrike. Import-eksport te materialeve elektrike, te telekomunikacionit, te vjedhjeve dhe kundra zjarrit, mjeteve kryesore dhe ndihmese te prodhimit, tregtimin e mallrave te gatshme dhe gjysem te gatshme. Tregtim pajisje telefonike te llojeve te ndryshme si dhe aksesore per ta etj. Te zhvilloje aktivitet ne fushen e prodhimit te materialeve elektrike. Te zhvilloje aktivitet ne fushen e kryerjes se sherbimeve te mirmbajtjes dhe riparimit te Aseteve te Infrastuktures energjetike industriale te tensionit te larte, te mesem dhe te ulet. Te zhvilloje aktivitet ne tregtimih e makineri-pajisje elektrike dhe elektronike per perdorim industrial. Auditimi i instalimeve elektrike per abonentet familjare, private dhe industrial. Sherbimi i konsulences ne fushen e elektro energjitikes. Furnizimi dhe tregetimi me shumice dhe pakice si dhe Import-Eksport te lendeve te para, mallrave dhe produkteve industriale dhe te tjera, makineri dhe pajisje elektrike, elektronike, si dhe mjete informatike per perdorim industrial dhe te pergjithshem. Kryerjen e veprimtarise se matjes dhe/ose sherbimeve te leximit te matesve te energjise elektrike, ujit dhe gazit ne rrjetet e tyre perkatese. Implementmin e sistemeve mates inteligjente te energjise elektrike, te ujit dhe te gazit. Sherbim konsulence dhe projektimi inxhinierik ne perputhje me legjislacionin shqiptar, si dhe ēdo aktivitet tjeter i ligjshem sipas legjislacionit ne fuqi, qe konsiderohet fitimprures dhe i dobishem per arritjen e objektivave te kompansie.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Teuta Ilia 100
Sektori ekonomik: IT-programim-internet-sherbime kabllore-sherbime telefonike+celulare
Administratorė: Enis Haveriku
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
ADG - Albanian Development Group
ADG - Albanian Development Group
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!