Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 18 Prill 2020
GER - 15
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51326013E-Pezulluar
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 2
Fusha e veprimtarisė: Import - eksport tregtimin e artikujve te ndryshem te te gjitha llojeve me shumice dhe pakice. Tregtimin e mjeteve te renda dhe te mjeteve te tjera te cdo lloji. Tregtimin e artikujve te ndryshem industrial. Tregtimin e artikujve te ndryshem ushqimore. Tregtimin e artikujve te ndryshem bujqesor e blektoral. Tregtim karburantesh te ndryshem me shumice e me pakice, tregtim te vajrave lubrifikante,tregtimin e bitumeve, te lendeve djegese te cdo lloj tipi. Tregtim gazi perdorim shtepiak me pakice. Tregtim pajisjesh elektro shtepiake, elektronike dhe kompjuterike, higjeno sanitare dhe hidraulike si dhe prodhime qeramike.artizanati etj. Tregtimin e materialeve te ndertimit, e lendeve te para brenda dhe jashte vendit. Agjensi detare e turistike. Administrim dhe drejtim transporti. Spedicioner mallrash dhe furnizim anijesh. Transport mallrash te ndryshme dhe udhetaresh brenda dhe jashte vendit. Tregtim me shumice e pakice te pajisjeve elektrike. Investime ne fushen e ndertimit.Punime dheu me punime eventuale, muratofe e beton arme, prishje dhe punime ne toke te germuar, prodhim materiale e inerte gure, prodhim elemente betoni e beton arme te zakonshem.paranderur, gure dekorative. Ndertime civile dhe ekonomike, ndertime objektesh, ndertime rrugesh, ndertim ura dhe vepra arti; ndertime portuale; bankina; basene; pontile; ndertime ujesjellsa, kanalizime, kanale dhe impiante vaditje, ndertim diga, vepra te vecanta dhe punime speciale, punime restaurimi, punime karpentiere, instalimi i impianteve higjenike, kuzhina, lavanteri, hidrosanitare, mirembajtja e tyre, instalimi i materialeve prej druri, metalike, plastike, xhami etj: punime bojatisje, hidroizolimi.hidroizolimi, termoizolimi, akustike, kunderzjarrit; pastrimi i siperfaqeve urbane, kryerja e punimeve ne sherbesa funerale, punime te sinjalizimit rrugor, horizontal e vertikal. Import - eksport me shumice dhe pakice te mallrave industriale e ushqimore, elektronik dhe radioteleviziv, bujqesor, blektoral, dhe bimeve medicinale, te artikujve farmaceutike, konfeksione si dhe tregtimin e tyre me shumice dhe pakice. Import - eksport per materiale ndertimi, prodhime elektro mjekesore, pajisje shkollore dhe spitalore per te gjitha prodhimet hidraulike dhe hidrosanitare. Import - eksport te alkooleve si dhe cdo veprimtari tjeter tregtare qe te jete i ligjshem dhe e dobishme per veprimtarine e shoqerise. Veprimtari ne fushen e restaurimit, e objekteve te vecanta kulturore ose te kultit, veprimtari imobiilare per shitje dhe blerje. Veprimtari ne fushen e turizmit, hoteleri, bar-restorant etj. Dhenie te konsulences, sherbime te marketingut dhe te promocionit ne fushen e tregtise si dhe realizimi i kontakteve te shoqerive vendase me shoqeri te huaja, ndermjetesimi per lidhjen e kontratave, perfaqesimi i ndersjellte per shoqerite vendase dhe te huaja. Veprimtari ne fushen e kembimit valutor dhe trasferimin e parave. Veprimtari ne fushen e peshkimit.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Gerhard Idrizi 50
Rovena Nikolla 50
Sektori ekonomik: tregtim-magazinim-ambalazhim
Administratorė: Gerhard Idrizi
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
GER - 15
GER - 15
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!