Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 07 Dhjetor 2019
SPARKLE 32
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51327014R
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 1,000,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Tregtimi me shumice e pakice, import-eksport i mallrave te ndryshme. Import Eksport, shitje me shumice dhe pakice e mjeteve te transportit te kapaciteteve te ndryshme qe sherbejne per transportin e mallrave dhe/ose te pasagjereve. Eksport- import, shitja me shumice dhe pakice e mjeteve bujqesore me ose pa zinxhire, te kapaciteteve te ndryshme, me ose pa rimorkio, makineri e pajisje industriale. Eksport-import,shitja me shumice dhe pakice e te gjitha llojeve te pjeseve te kembimit,gomave te automjeteve dhe te mjeteve bujqesore, baterive.Hapje dhe shfrytezim i serviseve per riparimin dhe mirembajtjen e te gjitha llojeve te mjeteve. Hapja pika lavazhi. Investime dhe sherbime ne fushen e pasurive te paluajtshme, duke perfshire pa u kufizuar, shitje, qiradhenie, riparime, blerje, rimarrje te pasurive te patundshme ne shqiperi. Kontrolli teknik dhe periodik i automjeteve te kapaciteteve te ndryshme qe perdoren per transportin e pasagjereve ose te mallrave,te mjeteve bujqesore me ose pa zinxhire.Shitja me pakice e lendeve djegese (nafte,benzine,lubrifikante,etj). Administrimi i pikave te karburantit per shitje me pakice ne territorin shqiptar.Transporti i lendeve djegese brenda dhe jashte vendit me mjetet e shoqerise ose te treteve.Hapja administrimi i pikave te karburantit dhe te mini-dyqaneve per tregtimin e aksesoreve te te gjitha llojeve te automjeteve. Aktivitet ne fushen e turizmit, hotelerise, bar, restorant, intemet-kafe. Import-eksport i mallrave te ndryshem industriale dhe ushqimore dhe perdorim shtepiak si: detergjente,tregtim i te gjitha materialeve, veshmbathje, tuba rekordi, elektropompa dhe mirembajtja e tyre, etj me shumice dhe pakice,te artikujve kancelarie te te gjitha llojeve,pajisje kompjuterike te te gjitha llojeve. Tregtim pajisje elektrike dhe elektronike si dhe sherbimin per to, prodhim dhe tregtim te materialeve te ndertimit, ndertimin e objekteve me karakter social e publik, investime ne fushen e ndertimit etj. Zbatime punimesh ndertimi, konsulence, supervision dhe kolaudim punimesh. Tregtim me shumice dhe pakice te te gjitha produkteve bujqesore, punime te ndryshme ne bujqesi (mbjellje , korrje , shirje etj), transport i produkteve bujqesore. Shpime me sonde, import-eksport, makineri e pajisje transporti , pjese kembimi per makineri dhe pajisje te ndryshme, mallra dhe pajisje elektrike, elektro-shtepiake te te gjitha llojeve, tregti me shumice dhe pakice te artikujve te ndryshem industrial etj. Internet caffe, Bar - Restorant, Hoteleri Turizem etj.Ne fushen e prodhimeve te ndertimit: Prodhim dhe tregtime te materialeve, prodhim dhe tregetimi i betoneve te ndryshme , parafabrikate dhe elemente te ndertimit, prodhimin e elementeve gjysem fabrikat, prodhim dhe tregetim i dyerve dhe dritareve prej druri dhe duralumini, te drejten e franksionimeve te zhavorreve etj, Veprimtari me fushen e ndertimit si ndertime civile, ndertime industrial, turistike, bujqesore etj. Veprimtari ne fushen e turizmit, transportit, industrise, ne perpunimin e tregtimin e lendeve djegese etj. Shoqeria, brenda caqeve te parashikuara nga legjislacioni ne fuqi, do te kryeje cdo operacion tregtar e financiar qe lidhet drejtperdrejte ose terthorazi me objektin e saj. Shoqeria mund te hape veprimtari te reja, te krijoje sipermarrje te reja ose te marre pjese ne sipermarrje te tjera si brenda ashtu dhe jashte vendit pa cenuar objektin kryesore te shoqerise dhe ne perputhje me legjislacionin ne fuqi.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Bashkim Rami 100
Sektori ekonomik: tregtim-magazinim-ambalazhim
Administratorė: Bashkim Rami
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
SPARKLE 32
SPARKLE 32
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!