Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 18 Prill 2020
GREEN WORLD CORPORATION
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51409016P-Pezulluar
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Tregti ne Shqiperi dhe jashte saj, si me shumice dhe pakice, edhe nepermjet punesimit te agjensive dhe perfaqsimeve, si dhe ne mirembajtje, riparimin dhe qiradhenien e: -instrumenta dhe aparatura elektrike dhe elektronike , radio, televizive, audiovizuale per telekomunikacionin, elektroshtepiaket, makineri e pajisje per zyra, sisteme te sigurise (perfshire edhe kasafortat),artikuj dhe instrumenta muzikale, aparate elektronike per anije dhe pajisje sportive, aksesoret e tyre, perberes dhe pjese kembimi; -mobilje dhe atikuj shtepiake, artikuj per mobilimin ne pergjithesi,mobilje dhe pajisje zyre, perfshire atikuj per tapiceri dhe veshje, bojra dhe pigmente; -artikuj per kopshtari,per det dhe plazhe; -artikuj te veshjeve ne pergjithesi ,perfshire edhe peliēet; -artikuj te bizhuterise; -sende me vlere,artikuj parfumerie,si edhe artikuj per kujdesin dhe higjenen personale; -automjete ,motore ,biēikleta e rulota,goma,anije dhe motore detare,makineri per bujqesi dhe ndertim ne pergjithesi; -makineri,pajisje,materiale dhe artikuj teknik per tregtine, industrine, artizanatin dhe bujqesine,perfshire edhe sistemet e shperndarjes automatike te karburanteve; Artikuj hidro-termike, per higjenen dhe pastrimin e shtepise,dhe te tjera; -artkuj optike , film foto dhe foto optike ; -ora te ndryshme; -artikuj fetare ,instrumenta te shenjte; -artikuj funerali dhe arkivole, varre dhe artikuj qe kane lidhje me to, te reja e te perdorura si dhe aksesoret e tyre, pjese kembimi ,import dhe export te tyre, amballazhe dhe paketime edhe per llogari te te treteve, kerkime mbi tregun dhe sherbime te ndryshme per llogari te vet dhe te te treteve. aktivitetet e ndermjetesimit detar ( ndermjetes ne transportet detare), transport te njerezve dhe sendeve. agjensi turistike ,agjensi te anijeve ,agjensi detare ,sherbime te natyres turistike, menaxhimi i aktivitetit turistik, akomodimit ne pergjithesi, menaxhimi perfshin ushtrimin e drejtperdrejte apo edhe permes marrjes me qera te kompanive hotelieri, bare, ankorime anijesh, hotele dhe mjediseve te strehimit te tilla si shtepi pritjeje, bujtina, vendpushime, kampe, bungalot, rezidenca, etj. Realizimi i drejtperdrejte apo nepermjet te treteve i porteve dhe aeroporteve, impiante, pajisje dhe sherbimet portuale dhe aeroportuale, duke perfshire sherbimet per ngritje, ruajtjen e transportit dhe parkim te anijeve. Realizimi i drejtperdrejte apo nepermjet te treteve dhe menaxhimin nenkupton ushtrimin direkt ose permes paleve te treta ose marrja me qera e impianteve elektrike, hidro-elektrike, burime te tjera energjitike gjithashtu te rinovueshme, impiante fotovoltazhi si dhe te energjise se eres dhe te ujesjellesave. Aktiviteti i drejtimit dhe ushtrimit te impianteve me teknologji komplekse, burime kapitali dhe te sherbimit te lidhura me sherimin trajtimin dhe asgjesimin edhe nga djegja me rikuperimin e energjise, te cdo lloj mbetje dhe ne vecanti mbeturinat urbane, mbetjet e ngjashme dhe mbeturinat komunale, mbeturinat speciale, mbetjet e inerteve te rrezikshme dhe jo te rrezikshme, mbetjet spitalore dhe paketim te mbeturinave nga impiantet e prodhimit, idustriale dhe tregtare. Aktiviteti i dizenjimit dhe implementimit te drejteperdrejt ose nepermjet personave te trete te impianteve te rikuperimit dhe trajtimit te mbetjeve te ilaceve. Aktiviteti per rikuperimin e energjise e asgjesimin me djegje qe rezulton ne prodhimin e shitjen e energjise elektrike, ne kufijte dhe me rregjimin e planifikuar sipas rregulloreve lokale. Aktiviteti direkt ose permes paleve te treta per transportimin dhe trajtimin deri ne asgjesimin e tyre. Aktiviteti i drejtimit i vendeve te mbeturinave te rrezikshme ose jo, perfshi dhe aktivitetin e trajtimit duke e kthyer ne biogaz dhe restaurimin e mjedisit. Aktiviteti i drejtimit mirembajtjes se impianteve te lidhura apo instrumentave ne aktivitet e siper. Realizimi i sherbimeve te avancuara per sektoret e shendetsise, social – shendetsore dhe mireqenies sociale brenda territorit kombetar, nderkombetar. Programim dhe drejtim ne favor te moshes se trete te sherbimeve residenciale dhe gjysem te tilla si p.sh; ēerdhe, strehimore, komunitet i vogel, shtepi banimi apo azile per moshen e trete. Realizim te projekteve dhe komunikim te integruar per qellimin e mireqenies se shendetit te qytetareve me reference te vecante ne perdorimin e ilaceve. Realizimin e kurseve profesionale trajnimi ne shendetsi ne sherbimin shendetsor, social, menaxhimin e asistences sociale, burimeve njerezore dhe nepermjet internetit. Marketing dhe ndermjetesim kombetar dhe nderkombetar Agjensi biznesi. Konsulence dhe asistence ne veprimtarine e leasing-ut dhe te biznesit te shitblerjes se letrave me vlere dhe pasurive te paluajtshme. Hulumtim, projektimin, prodhimin dhe tregtimin e software, faqet e internetit dhe produkteve te tjera dhe sistemeve elektronike per profesioniste, kompanite, firmat, korporatat, shoqatat dhe subjektet tregtare ose jo. Projektimin, prodhimin dhe tregtimin e hardware dhe sistemeve te telekomunikacionit dhe telematike, dhe ofrimin e sherbimeve perkatese, instalimin, asistence, konsultim dhe mirembajtje teknike ne pergjithesi.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Sektori ekonomik: tregtim-magazinim-ambalazhim
Administratorė: Gentjan Kasalla
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
GREEN WORLD CORPORATION
GREEN WORLD CORPORATION
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!