Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 18 Prill 2020
TONER ITALIA AL SRL
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51420017J
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 1,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Prodhim dhe Tregetim te bojrave te ndryshme Toner per pajsje fotokopje dhe printera. Rimbushje(refill) me bojera per keto pajisje. Aktivitet tregetar qe konsiston ne prodhimin, importin dhe exportin e ketyre bojerave (toner) si dhe ne printim, fotokopim, zhvillim dhe shumefishim materialesh tekst. Kerkim dhe zbulim tregjesh. Ndermjetesim mes Kompanish te ndryshme dhe ne fusha te ndryshme bashkepunimi. Tregetimi me shumice dhe me pakice i mallrave ushqimore, industriale, elektrike, elektroshtepiake, konfeksione, paisje elektroshtepiake, pjese kembimi etj. Importimi dhe eksportimi i produkteve me shumice i mallrave ushqimore te te gjitha llojeve, atyre industriale etj. Importimi, eksportimi i produkteve te gatshme dhe gjysem te' gatshme si dhe i lendeve te s para per to si dhe kontraktimi me persona te ndryshme fizike apo juridike, vendas apo te huaj per kete qellim. Tregetimi me shumice e pakice i konfeksioneve burra dhe gra te te gjitha llojeve te veshjeve si dhe aksesoret qe lidhen me keto konfeksione. Tregtimi me shumice e pakice i artikujve kozmezike, parfumeri si dhe cdo artikull tjeter qe perfshihet ne kete fushe. Tregtimi me shumice e pakice i pijeve alkoolike, artikuj prej druri, makineri dhe pajisje si dhe pjese kembimi te tyre. Blerje, shitje, dhenie me qira te pasurive te luajteshme dhe te paluajteshme. Eksport dhe/ose import i te gjitha prodhimeve te mesiperme. Hapje e pikave te shitjes me shumice dhe pakice per kete qellim ne territorin e Republikes se Shqiperise dhejashte tij. Prodhimi dhe tregetimi me shumice dhe pakice i materialeve te ndertimit, import, eksport i tyre, brenda dhe jashte vendit per llogari te vete shoqerise si dhe te te treteve, ku perfshihen interte, rere, granile te fraksioneve te ndryshme si dhe gdo material tjeter qe nuk eshte permendur ketu por perdoret per ndertim. Gjithashtu per te realizuar objektin dhe qellimet e saj, Shoqeria mund te ndermarre dhe te zhvilloje 9do lloj aktiviteti lidhur me shitblerjen e pasurive te luajtshme dhe te paluajtshme, si edhe jdo lloj aktiviteti tregtar, financiar, qiradhenes apo dorezanes, qe i vlereson te dobishme apo te nevojshme per arritjen e qellimeve te saj. Veprimtari nefushen e ndertimit te objekteve civile-industriale-turistike-bujqe'sore mbi 5 hate. Rikonstruksione e Ndertim banesa me skelet mbi 8 kate. Sipermarrje per shembjen, prishjen, c'montimin dhe trajtimin e te gjithe elementeve metalike te nje konstruksioni ne beton arme, te cdo lloj ndertese si dhe te cdo lloj materiali te cdo ndertimi detar apo tokesor te gdo lloji qofshin ato. Cdo lloj sherbimi ne pastrim, mbushje me dhe e pergatitje terrenesh, hapje tokash te reja, sherbime pyjore, sherbime ne gurore, sondime, shpime, sherbime hidraulike, etj. Pastrim trualli nga mbeturinat publike, industriale dhe kimike, pastrim dhe perpunim te ujrave te zeza, pastrim dhe perpunim te ujrave industriale, pastrim dhe mirembajtje te ujrave te pijshem. Pastrim objektesh, institucionesh privat apo shteteror drejtperdrejt ose me nen kontraktim. Veprime blerjeje dhe rishitjeje mallra ne tregun nderkombetar(import-eksport). Per te realizuar aktivitetin dhe arritjen e qellimit te saj, shoqeria mund te kryeje aktivitete te tjera: Cdo lloj veprimi tregetar, industrial e financiar, mobiliar e jo mobiliar, duke perfshire ndertimin, shitjen dhe menaxhimin e ndertesave,qe kane te bejne me qellimin e shoqerise. Import-Eksport dhe Tregetim i Materialeve te ndryshme, speciale ndertimi, bujqesore, ushqimore, Industriale, dhe ndertim i veprave civile, industriale, duke perfshire veprimtari Turistike. Ky aktivitet do te zhvillohet ne fushen internacionale dhe ne ate nacionale.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Giuseppe Cristofare 100
Sektori ekonomik: prodhim-perpunim
Administratorė: Giuseppe Cristofare
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
TONER ITALIA AL SRL
TONER ITALIA AL SRL
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!