Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 07 Dhjetor 2019
ARB GEO
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51423022O
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 2
Fusha e veprimtarisė: Ne fushen e investimit e te ndermjetesimit ne te gjithe komponentet e saj. Ne fushen e ndertimit; A Ne projektim; Kat 1/e - planvendosje objektesh te vecanta. Kat 3/a - projektim i strukturave te zokonshme prej murature tulle, guri, betoni, b/armeje dhe metalike. Kat. 6 -a.c. Kat 7/a - projektim vepra arti. B. Ne zbatim; Kat. 1 - punime dheu, sistemime, tarracime terrenesh. Kat. 2 - a, c. Kat. 3 - Ndertimet civile dhe industriale. Kat. 4 - Ndertim rruge kat. V, IV, III, II, I. Veshje me asfaltbeton te rrugeve (ndertim mbi shtresen) si dhe sistemim dhe asfaltim. Kat. 5/a - ndertime hekurudhore, punime speciale te shinave dhe binare. Kat. 6 - a,b - ndertim vepra rrugore dhe herurudhore. Kat. 8/a - ndertim diga, tunele, galeri etj. Kat. 9/a - villosa, kulla, kulla uji etj, prej b/armeje. Villosa, kulla, kulla uji metalike. Themele te vecanta. Kat. 10/a - rikonstruksione godinash civile dhe industriale, veshje fasadash. Kat. 11 - punime karpentjerie. Prodhim, shitje, tregtim materiale inerte, asfalt, beton dhe gjithe materialeve te tjera. Kryeje punimesh publike ne infrastukturen urbane dhe interurbane nepermjet prodhim, shitje, tregtim, furnizim dhe montim te sinjalistikes rrugore dhe/ose hekurudhore si dhe kazaneve te mbeturinave dhe vend depozitimit te mbeturinave. Shitblerje pasurish te paluajtshme.Dhenie konsulence ne fushen e shitblerjes se pasurive te paluajtshme,si dhe ne te gjitha fushat objekt te veprimtaris se shoqerise. Promovimi dhe pjesemarrja ne mundesi te ndryshme investimi qe mund te paraqiten ne cdo sektor te ekonomise se vendit, duke u prezantuar si investitor i barabarte me subjekte te trete, investitor i vetem ose investitor mazhoritar me qellim arritjen e objektivave ekonomike te shoqerise dhe pjesemarrjes ne projektet me impakt social qe diktojne rritjen ekonomike te vendit dhe standartet e tij te jeteses.Import-eksport, prodhim e tregtim, me shumice e pakice te artikujve industrial, ushqimor, materialeve te ndertimit,te paisjeve elektrike dhe elektronike, te makinerive te te gjitha llojeve, te paisjeve dhe impianteve te ndryshme te karaktcrit publik, industial, bujqesor, tregtar, ushqimor, mjeksor, farmaceutik, sportiv, kulturor etj. Projektim dhe zbatim te te gjitha llojeve te sistemeve elektronike, telefonie, televisive, hidraulike me karakter civil, ushtarak dhe industrial. Kryerjen e veprimtarive te sherbimit e riparimit te karakterit elektrik, elektronik, kumunal, publicistik e te llojeve te tjera. Perpunimin dhe prodhimin e dyerve, dritareve dhe paisjeve te ndryshme me duralumin, e lendeve te ndryshme metalike dhe druri. Kerkim, shfrytezim, nxjerrje, perpunim, tregtim, import dhe eksport te mineraleve te ndryshme si: krom, baker, kuarc, qymyr etj. si dhe te nen produkteve te tyre. Import, eksport, tregtim, magazinim dhe perdorim te lendeve te ndryshme plasese per qellime civile. Ndertim dhe zoterim te impianteve per prodhimin e energjise elektrike nga te gjitha burimet e saj dhe te perpunimit te mbetjeve urbane te te gjitha llojeve. Prodhim energie termike dhe elektrike ne te gjitha format e saj, gjithashtu nga procesi i perpunimit te mbeturinave dhe substancave te tjera nepermjet ngritjes se infrastruktures per kete qellim. Marrja me koncesion e ndertimit dhe e operimit te objekteve te ndryshme. Me qellim arritjen e objektit te saj, shoqeria me vendim te organit kompetent, mund te zoteroje ne menyre te drejtperdrejte apo te terthorte pjesemarrje ne shoqeri apo ndermarrje te tjera, shqiptare apo te huaja, te cilat kane objekt te njejte, te ngjashem apo ndihmes me te. Pjesmarrja ne shoqeri qe per llojin e tyre nuk ofrojn pergjegjesi te kufizuar, miratohet paraprakisht nga asambleja e ortakeve.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Arben Shuaipi 80
Fatbardha Ulbrich 20
Sektori ekonomik: konsulenca-marketing-design-projektim-arkitekture-shtypshkronje-panaire
Administratorė: Arben Shuaipi
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
ARB GEO
ARB GEO
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!