Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 07 Dhjetor 2019
KOBO ELECTRONICS, CONSULTANCY
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51424025U
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 10,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Tregtim te artikujve te ndryshem. Import-Export pajisje elektrike dhe elektronike elektroshtepiake, pajisje navigacionale, mjete lundruese, pjese kembimi anijesh, pajisje lundrimi, pajisje te sinjalizimit hidrografik, ushqimore, bujqesore dhe blegtorale, veshmbathje. industrial, lende te para per industrine, materiale ndertirni dhe hidrosanitare, pajisje zyrash dhe kancelari, pjese kembimi auto e makineri te ēdo lloji, pajisje teknologjike, vajra lubrifikante, si dhe tregtimi i tyre brenda dhe jashte vendit, me shumice e pakice.Ne fushen e projektimeve te ndertimeve civile, industriale, turistike, prodhimin e materialeve inerte, prodhim elemente betoni e beton-arme, konsulence ne fushen e menaxhimit te investimeve dhe zbatim projektesh.Sherbim konsulence, manaxhim dhe studim fizibilitetesh ne projektet elektronike. projekte te komunikimit, te nderlidhjes, ne fushat navigacionale dhe ajrore dhe tokesore dhe te akuakultures detare dhe te brendshme. Shperndarje te ēdo produkti qe permban kode (Karta me Parapagese). Servis pajisje elektronike dhe elektroshtepiake. Shperndarje dhe shitje te produkteve te telekomunikacionit. Transport te mallrave dhe te udhetareve urban, nderurban dhe nderkombetar. Spedicion te mallrave te import-eksportit. tranzite ne territorin e Republikes se Shqiperise. Sistem shitjeje elektronik dhe transaksione financiare elektronike.Shoqeria perveē sa me siper mund te shes te blej dhe te marre pjese ne formen e aksioneve ose jo edhe ne te tjera shoqeri vendase ose te huaja te cilat kane objekt te njejte veprimtarie ose te ngjashme me te. Operacione blerjesh dhe shitjesh mbi pasurite e luajtshme dhe te paluajtshme. Tregtimin e te gjithe artikujve te mesiperm me shumice e pakice per llogari te vete shoqerise si dhe per llogari te te treteve. Shoqeria tregton sisteme dhe pajisje elektronike GPS si dhe ofron sherbimin e monitorimit te automjeteve sipas sistemeve GPS. Shoqeria kryen instalime te sistemeve te matjes dhe sistemeve fiskale ne pikat e magazinave te lira doganore dhe pikat e shumices se gazit te lengshem.Shoqeria mund te veproje si subjekt Jobanke ne ofrimin e sherbimit te pagesave dhe te arketimeve nga dhe per te 3-tet. Shoqeria kryen trajnime afat-shkurtra profesionale mbi fushat ku kjo shoqeri operon. Shoqeria ofron sherbime te asistences teknike dhe mirembajtjes te pajisjeve te ndryshme fiskale si dhe te kasave fiskale. Tregtimin e te gjithe artikujve te mesiperm me shumice e pakice, per llogari te vete shoqerise si dhe per llogari te te treteve. Administrim dhe konsulence ne fushen e hotelerise, te restoranteve dhe bareve, perfshire ketu edhe hapjen e tyre ne te gjithe territorin e Shqiperise. Konsulence ne fushen juridike, tregtare dhe financiare. Te ushtroje veprimtari tjeter te lejuar nga ligji dhe/ose pjesemarrjen ne ēdo veprimtari apo aktivitet te ligjshem qe mund te kryeje nje shoqeri me pergjegjesi te kufizuar, e krijuar ne baze te legjislacionit shqiptar. Te marre pjese ne tendera publike ose private, kombetare dhe nderkombetare ne fushen e ndertimit, infrastrukturave, te energjise dhe ne fusha te tjera vetem ose ne bashkepunim e ortakeri te perkohshme me shoqeri te tjera; Te themeloje partneritete per kryerjen e punimeve me rendesi strategjike brenda dhe jashte territorit te Repubiikes se Shqiperise; Te kryeje veprimtari tregtare, industriale financiare, imobiiiare e hipotekore ne perputhje me statutin dhe objektin e saj shoqeror; Te marre pjese me aksione edhe ne shoqeri te tjera vendase, te huaja ose me kapital te perbashket qe kane objekt shoqeror dhe aktivitet te ngjashem me te: Te krijoje filiale dhe zyra perfaqesie ne qytete te tjera te Shqiperise ose ne shtete te tjera., ne perputhje me legjislacionin e tyre. Te kryeje ēdo aktivitet tregtar, financiar, dhenie-marrje me qira, te vendose pengje dhe barre hipotekare; aktivitete keto te konsideruara si te dobishme apo te nevojshme per te arritur qellimet e Shoqerise dhe qe nuk tejkalojne ne mase aktivitetet kryesore, te cituara me siper; Te kryeje aktivitete publikimi dhe reklamimi. Shoqeria zhvillon aktivitetin e saj ne fushen e biznesit "Duty Free on Board", (aktivitet qe zhvillohet nepermjet magazines doganore per produktet qe do te tregtohen ne bordin e avioneve dhe te anijeve te ndryshme), nepermjet importit dhe eksportit te mallrave qe tregtohen ne kete fushe sipas legjislacionit shqiptar ne fuqi.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Umit Kucukoglu 100
Sektori ekonomik: tregtim-magazinim-ambalazhim
Administratorė: Umit Kucukoglu
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
KOBO ELECTRONICS, CONSULTANCY
KOBO ELECTRONICS, CONSULTANCY
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!