Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 18 Prill 2020
AEG IE ALBANIA OFFICE by EMC
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51511028F
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 2
Fusha e veprimtarisė: Import-eksport, Shitje me shumice dhe pakice, montim, instalim dhe mirembajtje ne fushat e:Gjenerimit te rrymes. Gjeneratore gazi ose motore diesel ose turbina deri ne 200MVA per prodhim te decentralizuar ose emergjence te rrymes, me celsa ne dore ne kontejnera ose ndertesa parafabrikate. Pajisje exitimi static per motora sinkrone dhe gjeneratore. Alternatore low cost per turbina gazi me shpejtesi te larte me kuti shpejtesie ne trup epicyclical planetar me design mekanik IM B3me 5000 rpm deri ne 15000rpm dhe nga 4 ne 50 MVA.Maksimumi I volazhit te gjeneratorit pa transformator eshte 15Kv. Kujdesit dhe riparimeve, mirembajtjes dhe rregullimin e turbinave te gazit te ndertuara nga AEG Kanis ose prodhues te tjere.Punime montimi , komisionimi dhe masa per rritje te performances jane pjese e aktivitetit te bisnesit tone. Testimet mund te kryhen ne fabriken e AEG Kanis. Konvertitore dhe invertera per rregullim dhe exitim motoresh ose alternatoresh,turbine dhe pompa hidrocentralesh. Prodhues statike rryme te panderprere (UPS) deri ne 1000KVA me system menaxhimi karrikimi baterish dhe gjithashtu rrotullues CPS(Prodhues rryme te kondicionuar) njesi deri ne 2000KVA. Konvertitore per gjenerim frekuencash te tjera nga 50Hz, 60Hz ose 16 2/3Hz. Kontrollera te programueshem per gjeratoret elektrike AEG TRANSINUANT. Teknikes se Energjise Pajisje te tensionit te ulet dhe rrjete. Cela te tensionit te larte dhe te mesem dhe nenstacione te transformimit te tensionit. Pajisje kompesimi per industrine ose autoritetet elektrike speciale per instalime elekrtike me rritje te fuqise reaktive,harmonica te larta rryme ose flicker.Te cilat aplikohen ne motored e medhenj,furrat elektrike me hark ne industrine e celikut ose ne pajisjet elektrolitike. Konvertitore TCR per kontroll dinamik te fuqise reaktive ne rrjetin e tensionit te larte dhe kontrollera digitale per njesi existuese TCR. Nenstacione me ngarkese te larte te fuqise reaktive dhe harmonika kritike mund te kontrollohen konform filtrave tane active. Analiza linjash dhe matjesh ne linjat e furnizimit me energji te tensionit te mesem te pajisjeve te mesiperme si dhe studime vizibiliteti.Kjo mund te realizohet edhe per pajisje te furnitoreve te tjere ne pavaresi. Transformatore fuqie shperndarje dhe transformatore specifike per furra elektrike ose reaktore si dhe rektifajera dhe transformatore per industrine e celikut ose elektrolizes. Komponenteve industriale dhe elektronike. Kapacitore, Reaktore, Celesa, Kontaktore (Matesa), Kontrollera, Filtra aktive. Rezistenca, Mates ate tensionit te larte dhe componente te tjere per tensionim si dhe pajisje vincash. Sisteme te exitimit static per alternatore/gjeneratore ne termocentrale dhe hidrocentrale. Konvertitore startimi per turbine avulli ose gazi dhe per aggregate te medhenj hirocentralesh. Invertera/Convertera te tensionit te larte per kontrollin e energjise ne hidrocentrale ose per leshimin e turbinave. Sisteme Thyrobox. Pajisje te rrymave te larta POWER SEMI per furnizim me energji per elektrolizen e bakrit ose aluminit si dhe furnalta me hark DC. Konvertitor Thyristor AEG thyro per kontrollin e njesive ngrohese. Peshtjellime per berthama elektro-magnetike celiku stirrers me konveretera per industrine e celikut. Transportit. Aplikime ne trena: Rezistenca, pajisje ngrohese, celesa, kontaktore DC monopolare dhe multipolare ,kontaktore AC/DC te tensionit te larte. Pajisje per karrikim baterish per trena dhe componenete te tjere destinuar per hekurudha dhe instalime fixe. Njesi per prodhim energjie diesel ne vagona ose hekurudha. Njesi prodhimi energjie per hekurudha 16 2/3 Hz ose 50Hz ose DC per ndricim trafiku hekurudhor te rende ose te lehte. Aplikime ne transportin detar( anije): Motore kryesore,Gjeneratore boshti, sete gjeneratoresh diesel dhe komponente te tjere anijesh. Import-eksport, shitje me shumice dhe pakice, montim, instalim dhe mirembajtje te sistemeve elektromekanike dhe te automatizuar te godinace. Studime ne fushen e sistemeve elektromekanike te cdo perdorimi: ne ndertesa, impiante prodhimi, ne toke, nen toke, nen det. Prodhim dhe shitje te energjise se rinovueshme. Import dhe eksport te energjise elektrike. Pjesemarrje ne tendera ne cilesine e pales, ose te perfaqesuesve te paleve te treta, duke pasur te drejte te ofrojne dhe tregtojne produkte dhe know-how te veta ose te paleve te treta qe perfaqesojne. aktivitete te ndryshme qe ne menyre direkte apo indirekte lidhen me permbushjen e aktivitetit te shoqerise.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Nikolaos Vagenas 60
Ioannis Touloukis 40
Sektori ekonomik: tregtim-magazinim-ambalazhim
Administratorė: Nikolaos Vagenas
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
AEG IE ALBANIA OFFICE by EMC
AEG IE ALBANIA OFFICE by EMC
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!