Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 18 Prill 2020
PAL - TIR
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51605001A
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: - Aktivitete ne Fushen e ndertimit: 1-Germime dheu me punime eventuate murature e beton arme prishje dhe punime ne toke te germuar. 2.Brodhim material ndertimi.- Prodhim material inerte-gur.- Prodhim elemente betoni e betonarme te zakonshem-pararendur-gure dekorative.- Prodhim materiale lidhes gelqere-allci cimento.- Prodhim materiale me baze bitumi sintetike. 3.Ndertime civile dhe ekonomikg.- Ndertime civile -industriale -turistike -bujqesore deri ne 5 kate.- Ndertime civile -industriale -turistike -bujqesore deri ne 5 kate Rikonstruksione. - Ndertim banese me skelet mbi 8 kate. 4.Nderime rrugore.- Ndertim rruge kategoria IV dhe V.- Ndertim rruge kategoria III dhe II -I.- Punime te mirembajtjes dhe sinjalizimt ne rruge,ndertim mbi shtresa rrugore.- Ndertim autostrade-pista-aeroporte-helioporte. 5.Ndertime hekurudhore. Punime hekurudhore. Punime speciale te shinave dhe traversave Unime ne sistemin elektrik dhe te sinjalizimit 6.Ndertim ura dhe vepra arti Ndertim ura dhe vepra arti deri ne 10 m. Ndertim ura dhe vepra arti mbi 10 m - Estakada - ura metalike - te varura. Ndertim tunele rrugore- hekurudhore 7.Ndertime detare. Ndertime portuale - bakina -basene – pontile. Punime thellimi – drenimi. 8.Ndertime hidraulike e Hidroteknike.- Ndertimi ujesjelles-kanalizime-kanale e impiante vaditje.- Punime mbrojtje te sistemit hidraulik-cimentime etj.- Ndertim impiante te trajnimit te ujit.- Ndertim vajesjelles-gazesjelles-naftesjelles.- Ndertim diga-damba dri ne 10m.- Ndertim galeri-tunele.- Ndertim diga te larta. 9. Vepra te vecanta e punime specifike.- sillose,kulla,kulla uji eti-metalike.- Perforecime themeli e punime nen tokesore.- Izolime mbi dhe nen tokesore nga ujrat.- Themele te vecanta.- puse-cpime gjeologjike inxhinjerike-cpime per uje.10. Punime restaurimi - Restaurimi I ndertesave monument culture. - punime restaurimi ne vepra arkeologjike. 11. (Punime karpentiere.- Druri. - Metali. 12- Impiante Teknotogjifce dhe te vecanta.-instalimi i impianteve ngritese dhe transportuese(anshensore,shkalle levizese, transportues ne pergjithesi)-mirembajtja e tyre. -Instalimi i impjanteve termike-ventilimit-kondicionimit te ajrit-mirembajtja e tyre. -Instalimi i impjanteve higjenike,kuzhina,lavanteri,hidrosanitare-mirembajtja e tyre.- Instalimi i impianteve pneumatike, te sigurimit te kontrollit -mirembajtja e tyre- Istalimi i materialeve prej druri - metalike - plastike - xhami etj Punime bojatisje - hidroizolimi - termoizolimi - akustike - kundra zjarrit. Instalimet e impianteve nen presion - mirembajtja e tyre 13. Punime montimi ne impiantet eprodhimit dhe shperndarjjes se Energjise - Centrale hidraulike - prova me ngarkese - centrale termike - prove me ngarkese - Impiante per prodhimin e energjise nga burime alternative. Instalime per n/stacionet - kabinat e transformatoreve - linjat e TN e te mesem - Instalimi i linjave dhe kabinave alektrike te T.U linjave per telefonin , radiotelefonin ,televizive, citofoni - mirembajtja e tyre. 14. Punime sherhimi. Punime ne siperfaqe te gjelberta parqe- pyll parqe. - pastrimi i siperfaqeve urbane. -Kryerja e punimeve ne sherbesa funerale. - Mirembajtja dhe zhvillimi i dekorit ne mjedise urbane-ndricimi e sinjalizimi Urban. 15. Punime Topogjeodezike- Rivelime topografike. Punime topogjeodezike ne objekte inxhinierike - Punime speciale gjeodezike , rrjeta mbeshtetese, qendrueshmeri terrenesh - Punime fotogramatike – hartografike 16. Per projektimin - Projektim peisazhi, sistemim siperfaqe te gjelberta, lulishte e parqe - Objekte civile industriale, turistike prej murature e skeleti betonarme si dhe me skelet metalik mbi pese kate. -Studime pjesore urbanistike, koludim e supervizion Punim e prodhime duroalumini dhe tregetimi I tyre. Prodhim materiale te ndryshme ndertimi si pllaka per shtrim e veshje te objekteve te ndertimit, banesave, tulla e tjegulla te llojeve te ndryshme. Importim dhe eksportim si dhe tregetim me shumice dhe pakice Mishi Peshe e Gjalle (gjedhe , te imta, derra)etj. Prodhimi perpunimi dhe tregetimi i prdukteve te mishit import-eksportin e tyre etj. Hapje dhe shfrytezim hotelesh, bare, restorante, diskoteka, qendra pushimi dhe curative. Investime dhe pjesemarje ne investime duke bashkepunuar me shoqeri te tjera vendase dhe te huaja ne fushat e industries, bujqesise, industries ushqimore transport si dhe ndertim te objekteve si te banesave shume kateshe , ura e kanalizime, dekore te fasadave e rikonstruksione te godinave te llojeve te ndryshme, etjera. Aktivitet ne fushen e transports te brendshem e te jashtem per udhetare e per mallra ne menyre tokesore si dhe sevise per te gjitha llojet e automjeteve. Kerkim, shfrytezim, nxjerrjen dhe perpunimin e mineralit te kromit dhe nenprodukteve te tij, transportimin e produkteve me siper ne te gjithe vendin dhe jashte tij, po keshtu dhe te cdo produkti tjeter mineral apo jo ,tregetimin me shumice dhe pakice dhe import dhe eksport te mineraleve me siper apo nenprodukteve te tyre. Studime,projektime,ndertime civile hidroteknike dhe hidroenergjitike,prodhim dhe tregetim te energjise elektrike, ndertim e shfrytezim te rrjetit hidroenergjitik,linje prodhimi uji te pishem dhe lengje te tjera e mirembajtje te tyre. Studime,projektime,ndertime civile hidroteknike dhe hidroenergjitike,prodhim dhe tregetim te energjise elektrike, ndertim e shfrytezim te rrjetit hidroenergjitik,linje prodhimi uji te pishem dhe lengje te tjera e mirembajtje te tyre
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Paolo Sciara 100
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Paolo Sciara
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
PAL - TIR
PAL - TIR
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!