Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 18 Prill 2020
Construction IBC Albania
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51617024G
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 1,500,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Aktivitete projektimi, aktivitete ndertimi; aktivitete administrimi dhe/ose mirembajtje aktivitete formuese/edukative. Shoqeria zhvillon dhe organizon aktivitetin e saj ne Shqiperi dhe jashte saj, ne sektoret e meposhtem: Sipermarrje Zhvillim dhe administrim i projekteve me pasuri te' paluajtshme dhe ndertimore; -Ndertim i infrastrukturave dhe ndertesave te cdo lloji; Sherbime teknike; Administrim dhe mirembajtje e ndertesave, infrastrukturave dhe impianteve; -Zhvillim i aktiviteteve ne sektore plotesues, dytesore, ndihmes dhe te perafert me ata te rradhitur ne pikat e mesiperme; Shendetesi Ndertim dhe furnizim me struktura shendetesore te cdo lloji; Furnizim me paisje, makineri, impiante, materiale konsumi, dhe mjete ne lidhje me sektorin shendetesor; Furnizim i sherbimeve ndihmese ne Shqiperi kundrejt organeve te cilat kujdesen per mjekimin ne Shqiperi te qytetareve te huaj si pershembull: sherbime perkthimi, sherbime ndihmese prane ambasadave, konsullateve apo organeve te ngjashme me qellim marrjen e vizes apo lejes se qendrimit ne Shqiperi, ndihme logjistike, sherbime ndihmese per sigurimin e banimit dhe ushqimit, sherbime ndihmese prane struktures shendetesore duke perjashtuar shprehimisht sherbimet e rezervuara me ligj. Organizim dhe administrim i kurseve, seminareve, shkollave te specializimit, qendrave te studimit, konferencave; Zhvillim i aktiviteteve ne sektore plotesues, dytesore, ndihmes dhe te perafert me ata te rradhitur ne pikat e mesiperme; Bujqesi: Zhvillim dhe administrim i projekteve bujqesore; tregtim i produkteve bujqesore; -Furnizim me paisje, makineri, impiante, materiale konsumi, dhe mjete ne lidhje me sektorin bujqesor; Zhvillim i aktiviteteve ne sektore plotesues, dytesore, ndihmes dhe te perafert me ata te rradhitur ne pikat e mesiperme; Teknologji dhe sisteme Ndertim i specializuar sistemesh; Furnizim me sherbime teknike; Furnizim me materiale dhe sisteme teknologjike; Prodhim, import, eksport, blerje dhe shitje te energjise me prejardhje nga burime tradicionale dhe burime te rinovueshme, ne permbushje te detyrimeve te sherbimit publik te parashikuara ne dispozitat perkatese ligjore; Aktivitet shperndarjeje (perkatesisht transmetimi dhe shnderrimi i energjise elektrike ne rrjetet shperndarese me tension te mesem dhe te ulet per dorezimin tek klientet fundor) i cili do te zhvillohet ne regjim koncesioni te miratuar nga Autoriteti kompetent; Shperndarje dhe zbatim i njohjeve shkencore, teknologjike, administrative dhe organizative dhe transferim i teknologjise ne lidhje me sektoret e kompetences; Aktivitet ne cilesine e E.S.CO (Shoqeri Sherbimesh Energjetike) sipas standarteve dhe filozofise se percaktuar nga normat europiane konkretisht te shoqerive te sherbimeve energjitike; Zhvillim i aktiviteteve ne sektore plotesues, dytesore, ndihmes dhe te perafert me ata te rradhitur ne pikat e mesiperme. Nafta dhe Gazi (Hidrokarbure dhe Petrokimike) Ndertim godinash, impiantesh, centralesh dhe infrastrukturash; Furnizim me sherbime teknike; -Administrim dhe mirembajtje e godinave, infratrukturave, centraleve dhe impianteve; Zhvillim i aktiviteteve ne sektore plotesues, dytesore, ndihmes dhe te perafert me ata te rradhitur ne pikat e mesiperme. Mbetje Ndertim godinash, impiantesh, centralesh dhe infrastrukturash per mbledhjen, grumbullimin dhe asgjesimin e mbetjeve; -Sherbime per mbledhjen, grumbullimin dhe transportin e mbetjeve te ngurta urbane, mbetjeve te ngjashme me ato urbane, mbetje te vecanta, lengje, leng kullues, mbetje te rrezikshme per llogari te subjekteve te treta, institucioneve publike dhe private, te organizuara dhe te zbatuara me ane te mjeteve te veta apo te te treteve; -Tregtimi i produkteve te perftuara nga mbledhja, perpunimi, perzgjedhja dhe riciklimi i mbetjeve; Zhvillim i aktiviteteve ne sektore plotesues, dytesore, ndihmes dhe te perafert me ata te rradhitur ne pikat e mesiperme. Teknologji Aeronautike Ndertim i infrastrukturave te aeroportit dhe pistave te fluturimit; Prodhim dronesh dhe pjesesh aeronautike; -Aktivitet konsulence; -Aktivitet projektimi; Aktivitet formues; -Mirembajtje aeroportesh; - Mirembajtje avionesh; Zhvillim i aktiviteteve ne sektore plotesues, dytesore, ndihmes dhe te perafert me ata te rradhitur ne pikat e mesiperme. Shoqeria mund te zhvilloje te gjitha veprimtarite tregtare, financiare, me pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme te nevojshme dhe te dobishme per permbushjen e objektit te shoqerise; mund edhe te leshoje garanci, dorezani si dhe cdo forme tjeter garancie reale edhe ne favor te te treteve dhe se fundmi mund te marre persiper si ne menyre te drejtperdrejte ashtu edhe ne menyre te terthorte pjesmarrje dhe interesa ne shoqeri te tjera apo ndermarrje qe kane objekt te ngjashem, te perafert, te lidhur, plotesues apo mbeshtetes me objektin e saj. Perjashtohet shprehimisht nga objekti i shoqerise mbledhja e kursimeve te publikut si dhe blerja apo shitja e mjeteve financiare me oferte publike.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
IBC 100
Sektori ekonomik: konsulenca-marketing-design-projektim-arkitekture-shtypshkronje-panaire
Administratorė: Vittorina Camillini
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
Construction IBC Albania
Construction IBC Albania
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!