Ndryshimi i fundit: E Mėrkurė, 11 Dhjetor 2019
MC POOL DESIGN
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L51630018E
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Tirane
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 280,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 2
Fusha e veprimtarisė: Projektim, ndertim e mirembajtjen e pishinave publike e private e te qendrave well-ness dhe fushave sportive; Projektim e zbatim te sistemeve te qarkullimitte ujit te pishinave; shitjen dhe shperndarjen e materialeve dhe aksesoreve te ndryshem te ndertimit, Import- eksport i mallrave te ndryshem. Tegtimin e shperndarjen e makinerive te kafese dhe aksesoreve, ushtrim aktiviteti bar- kafe, etj. Trajtimin e ujrave primare e sekondare; Shitjen e depuratoreve te ujit per perdorim shtepiak. Te organizoje logjistiken, transportin, dergimin e mallrave dhe shperndarjen ne biznes. Shoqeria do te kete per objekt sigurimin e sherbimeve ne favor te ndermarrjeve, publike dhe private dhe ne vecanti: studim dhe planifikim i projekteve te kompanive, kontroll menaxhimi, menaxhimi financiar dhe thesari, leasing dhe faktorizimit, analize dhe riklasifikim financiar kerkimi dhe zhvillimi; ceshtje te lidhura me organizimin e ndermarrjeve dhe cilesine, ceshtje te lidhura me sigurine' dhe shendetin ne vendin e punes, higjiena dhe siguria ne produktet ushqimore; logistiken dhe shtrirjen territoriale te kompanise; marketingun dhe strategjite e biznesit; menaxhimi, hulumtimi dhe trajnimi i personelit; organizim administrativ-kontabiliteti; trajtimi dhe perpunimi i te dhenave nga sistemet kompjuterike; iceshtje te lidhura me import-eksportin dhe menaxhimi i produkteve eonomiko/financiare te lidhura me tregtine nderkombetare; sherbim i menaxhimit te exportit; sherbimet ne fushen e certifikimit te cilesise dhe mjedisit; sherbimet ne sektorin publik, lidhur me : aktivitet te agjencise se zhvillimit lokal; projektimit dhe nxitja e operacioneve per zhvillimin e ekonomise; projektimit dhe ndihma per publikun ne politiken industriale; -ndihma dhe mbeshtetja per publikun ne fushen e politikave te punesimit; projektimit dhe menaxhimi e agjencive, degeve dhe qendrave per sigurimin e sherbimeve per bizneset dhe publikun. Shoqeria do kryeje gjithashtu veprimtarite e meposhtme: organizimi i ekspozitave, panaireve, takime, konferenca dhe organizime te tjera; menaxhim i sallave te mbledhjeve, dhomat e konferencave dhe konferenca; kurse edukimi dhe trajnimi profesional, duke perfshire aftesim profesional te ekuivalentuar me arsimin e detyrueshem, skemat e mesimit profesional, trajnim themelor, trajnim i larte teknik, duke perfshire edukimin dhe perditesimin e aftesive baze, riaftesim profesional, per permiresimin e shoqerise; kurse profesionale te pavarura; kurse te edukimit fillestar, kurse te edukimit te larte dhe te edukimit te vazhdueshem; edukim i integruar; kurse edukimi pas-diplomimit, master dhe trajnim i udheheqesve dhe institucionet teknike te kerkimit dhe biznesit; informacion per mesuesit, trajnuesit dhe personelit te administrates publike; trajnime qe synojne rritjen e kualifikimeve; aktivitet per udheheqjen e edukimit te karieres edukim ne klase dhe ne distance, master, kurse profesionale per anetaret dhe per persona te trete, kurse profesionale te financuara me fonde publike per komunitetin; formim ne distance, dhe teletraining ne distance; cdo lloj tjeter te trajnimit te parashikuar me ligj; aktivitet keshillimi ne fushen e bujqesise dhe per poseduesit e zonave pyjore, cilesine e produkteve dhe certifikimit, kursimit te energjise dhe prodhimin e energjise se rinovueshme, informacionit dhe teknologjise se komunikimit (tik), marketingut, logjistikes nderkombetare, te rejat teknologjike, financiare dhe te kredise, mjedisit dhe mbetjeve; aktivitet keshillimi per sigurine ne pune dhe te sigurise" ushqimore, jeten private; aktivitet dizenjimi; tregeti me shumice dhe pakice ne seli fikse ose si ambulant, importi dhe eksporti i: dyrve te brendshme dhe te jashtme, produkteve te hekurit, porta, gardhe, mobilje dhe orendi, dysheme druri (parket) per shtepi, kapanone te parafabrikuara dhe/ ose instalimi i produkteve te permendura; te gjitha produktet ushqimore dhe jo ushqimore sipas dispozitave ligjore ne fuqi. Shoqeria do te kryeje aktivitetet te agjencise se tregtise dhe perfaqesimit me apo pa dorezim te mallrave dhe sherbimeve; aktivitet ne fushen e studimit dhe planifikimit, kerkimit industrial, tregtar, social, ekonomik dhe statistikor si dhe studime te tjera ne pergjithesi; sherbimet e transferimit teknologjik dhe te informacionit ndermjtesues; prodhim softuer, sherbime keshilluese dhe te informacionit dhe teknologjise se komunikimit, telekonsulte, mbeshtetje per kerkime ne fushen e risive teknologjike elektronike dhe kompjuterike; menaxhimi dhe mirembajtja e rrjetit ne kompjuter;ngritja e sistemit te automatizimit te zyrave; veprimtari hardeare dhe softeare; projektimit te softeare specifike per kompanite dhe organizatat publike dhe private; planifikimi, menaxhimi dhe mirembajtja e eeb sherbimit; menaxhimi, aktivizimi dhe aderimi ne sistemet kompjuterike gjendje per te trajtuar dhe per te shperndare dokumente dhe informacion qe ligji parashikon qe jane subjekt i reklamave ligjore ose qe rrjedhin nga regjistrat, duke iu permbajtur listave nga dhomat e tregtise ose institucionet e tjera publike dhe private; sherbimet e tik dhe certifikimit te te dhenave te biznesit dhe kerkime personale per biznes; - sherbime tjera te tik;
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Massimiliano Caforio 50
Mauro Cavaliere 50
Sektori ekonomik: konsulenca-marketing-design-projektim-arkitekture-shtypshkronje-panaire
Administratorė: Massimiliano Caforio
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
MC POOL DESIGN
MC POOL DESIGN
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!