Ndryshimi i fundit: E Martė, 10 Dhjetor 2019
KLEIT MARVI
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L56309001V
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Shkoder
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: Projektim dhe zbatim i veprave ndertimore si vijon: ndertime me karakter civil dhe ekonomik,punime/germime dhe sistemime dheu, tarracime,terrenesh, rikonstruksione godinash civile dhe ekonomike, veshje fasadash, ndertime urash dhe konstruksione metalike, montime panelesh, ndertime terrenesh, ndertime rrugesh, asfaltime, hapje kanalesh si dhe cdo ndertim tjeter me karakter civil dhe ekonomik si hapje kanalizime, ndertim ujesjellesash ,etj projektim dhe ndertim e mirmbajtje lulishte apo kopshte bimesh . Prodhim e tregtim me shumice e pakice te materiale inerte si beton, asfalto- beton etj. Shtrime rrugesh dhe riparime me beton, asfalto beton ose me materiale te tjera te perdorura per kete qellim. Ndertim dhe shtrirje te rrjeteve te gazit natyror. Zhvillimi dhe ndermjetesimi i projekteve per rikonstruksionin e ndermarrjeve industriale, Sigurimi i projekteve industriale, ashtu si edhe strukturimi i kontratave afatgjata per levrime dhe mbi bazen e ketij rifinancimi dhe kreditimi, ndermjetesimi, nxjerrja dhe perpunimi i lendeve te para te perdorura per ndertim te te gjitha llojeve dhe veprimtari sherbimi per llogari te personave te trete. Prodhimi dhe tregtimi me shumice dhe pakice i materialeve te ndertimit import e eksport i tyre brenda dhe jashte vendit per llogari te vete shoqerise si dhe te treteve ku perfshihen inerte, gure, gure dekorative, gelqere, pllaka parafabrikate, llaē,ēimento,rere,granile te fraksioneve te ndryshme si dhe ēdo material tjeter qe nuk eshte permendur ketu por perdoret per ndertim. Tregtim me shumice e pakice e ēdo lloj paisjeje dhe makinerie qe perdoret ne fushen e ndertimit. Hapje e zyrave, organizimin e kurseve dhe mbajtjen e seminareve me qellim zbatimin e rregullave te siguriomit teknik ne fushen e ndertimeve ne perputhje me legjislacionin shqiptar dhe normat e Komunitetit Europian. Tregtim me shumice e pakice i mallrave ushqimore, industriale, paisje elektroshtepiake, produkte bujqesore dhe blegtorale,konfeksione paisje elektroshtepiake, pjese kembimi etj Prodhimi i mallrave ushqimore dhe industriale dhe i lendes se pare per to ne vend si dhe kontraktimi per kete qellim.Veprimtari ne fushen e transportit te mallrave brenda dhe jashte vendit me mallra te vete Shoqerise dhe te te treteve. Tregtimi me shumice dhe pakice i mallrave industriale, ushqimore, bujqesore, blegtorale, eletroshtepiake ushqimi social etj. Importimi, eksportimi i produkteve te gatshme dhe gjysem te gatshme si dhe i lendeve te para per to si dhe kontraktimi me persona te ndryshem fizike apo juridike, vendas apo te huaj per kete qellim: Tregtimi me shumice dhe pakice i artikujve kozmetik, parfumeri si dhe cdo artkull tjeter qe perfshihet ne kete fushe. Tregtimi me shumice e me pakice i pijeve alkolike , artikuj prej druri, makineri e paisje si dhe pjese kembimi te tyre . Shfrytezim Pyjesh, pyllezim permiresime , luftim semundjesh ne pyje sistemim malor e mbareshtim pyjesh. Kontraktimi me persona fizike dhe/ose juridike vendas dhe/ose te huaj per gjetjen e tregjeve te shitjes dhe prodhimet e shoqerise. Prodhimi i materialve te ndertimit. Nxjerrja, riparim dhe rritja e drurit dhe perpunim i tij. Prodhim dhe tregtim dyer dritare druri per vehte e per te tretet. Eksport dhe/ose import i te gjitha prodhimeve te mesiperme
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Desara Bushati 100
Sektori ekonomik: ndertime investimesh publike dhe veprash arti- ura-autostrada
Administratorė: Tonin Pepa
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
KLEIT MARVI
KLEIT MARVI
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!