Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 18 Prill 2020
A10
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L56502005B
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Shkoder
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 100.00
Numri i aksioneve/kuotave: 1
Fusha e veprimtarisė: mport-export dhe tregti me shumice dhe pakice i te gjitha mallrave industriale, ushqimore, elektroshtepiake, mekanike dhe elektromekanike, pajisje telekomunikacioni, automjeteve, pjese kembimi per automjete, pajisje hidrosanitare, pajisje elektrike, hidraulike dhe duralumini, prodhime bujqesore e blegtorale, te sinjalistikes rrugore, si cdo lloj malli apo produkti tjeter pa kufizim te lejuar nga legjislacioni shqiptar dhe nderkombetar; Punime germimi ne toke, germimet, sistemime si dhe ndertime civile e industriale si dhe shit-blerja e tyre. Rikonstruksion dhe mirembajtje godinash civile e industriale, veshje fasadash. Impiante teknologjike, termike dhe te kondicionimit. Montimi dhe mirembajtje, ose ristrukturimi i nje sistemi te plote, sido qe te jete shkalla e rendesise se tyre, te ngrohjes, ventilimit dhe kondicionimit te klimes, te impianteve pneumatik, te kompletuar me punimet murature, plotesuese ose ndihmese, per te realizuar bashkimet ose nderhyrjet qe i perkasin kategorive te pergjithshme qe jane realizuar ose jane ne proces realizimi. Projektim dhe zbatim i sistemeve per mbrojtjen nga zjarri dhe sistemeve te tjera sigurimi dhe detektimi. Impiante te brendshme elektrike, telefonike, radiotelefoni TV, Montimi, mirembajtja dhe ristrukturimi i linjave elektrike, telefonike, radiotelefoni e TV si edhe te linjave te trasmetimit te ngjashme me to e kompletuar me cdo punime te lidhur me muraturen, plotesuese ose ndihmese, per tu realizuar, te ndara nga zbatimi i sistemeve te tjere qe jane realizuar ose jane duke u realizuar ne punimet e pergjitheshme. Impiante hidrosanitare, kuzhina, lavanteri, mirembajtja e tyre. Montimi, mirembajtje ose ristrukturim i impianteve hidrosanitare te kuzhines, lavanterise te gazit dhe kundra zjarrit, sado qe te jete shkalla e rendesise se veprave, e kompletuar me punimet e muratures plotesuese ose ndihmese, qe jane realizuar ose jane duke u realizuar ne punimet e pergjitheshme. Impiante ngritese dhe transportues (ashensore, shkalle levizese, transportues). Punime rifmiture te muratures dhe te lidhura me to, rifmiture me materiale druri, plastik, metalik dhe xhami dhe rifmiture te natyres teknike ndertuese. Impiante te sinjalistikes ndricuese te trafikut. Sinjalistika rrugore jo ndricuese. Barriera dhe mbrojtje rrugore. Ndertime parafabrikat me beton te armuar, struktura metalike dhe druri. Punime strukturore special. Shtresa dhe mbistruktura speciale. Punime ne shina dhe traversa. Impiante dhe linja telefonie dhe telekomunikacioni. Pastrimi i ujrave detar, liqenore dhe lumore. Ndertimi i impianteve te ujit te pishem dhe pastrimit te tij. Sistemi i mbojtjes nga zhurmat ne infrastructure. Shitblerje dhe dhenia me qira e pasurive te paluajshme; Hapje dhe menaxhim baresh, fast-food, pasticeri, restorantesh, hotelesh, hoteleri turizem etj. Hapje kursesh profesionale ne fushen e gastronomise dhe menaxhim hotelerie. Sherbime kateringu, prodhim dhe shperndarje ushqimi. Eksportimi dhe importimi i makinerive, ushqimeve dhe produkteve ushqimore, paisjeve gastronomike si dhe transportimi i produkteve te tjera pa kufizim brenda dhe jashte territorit te Republikes se Shqiperise. Shoqeria mund te marr persiper pjesmarrjen ne tendera publike qofte private, apo koncesione te ndryshme ne aktivitetet e lartpermendura apo cdo aktivitet tjeter te lejuar nga ligji; Shoqeria mund te kryeje te gjitha ato aktivitete tregtare, financiare, me pasuri te luajtshme dhe te paluajtshme, qe organi administrativ i konsideron te dobishme ose te nevojeshme per realizimin e veprimtarive qe perbejne objektin social; mund zoteroje kuota pjesemarrje ose aksione, me qellim te investimit te qendrueshem ne shoqeri te tjera, ne organe dhe organizma ne pergjithesi te krijuara ose ne krijim e siper, edhe pse nuk kane objekt te ngjashem ose qe ka te beje ose te lidhur me te sajin, me perjashtim te aktiviteteve te parashikuara; do te jape garanci, mbeshtetje, dhe garanci pasurore e personale edhe per borxhet e te treteve, gjithnje nese jane te nevojshme ose te dobishme per realizimin e aktiviteteve qe perbejne objektin social; mund te kerkoje te gjitha lehtesimet, te cdo lloji, te parashikuar nga normativat ne fuqi. Agjensi turistike dhe sherbime aeroportuale.Biletari dhe sherbime.Te krijoje, bleje, financoje, investoje, te hyje ne marredhenie te ndryshme me te tretet, te kryeje sipermarrje dhe projekte, te ofroje sherbime dhe asistence te te gjitha llojeve personave fizike dhe juridike, perfshi sherbimet menaxhuese, konsulence, planifikuese, keshilluese, financiare, investuese, teknike, administrative.Te gjitha aktivitete e lartpermendura do te kryhen ne perputhje dhe ne zbatim te dispozitave te ligjeve ne fuqi.
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Zef Gurakuqi 100
Sektori ekonomik: tregtim-magazinim-ambalazhim
Administratorė: Zef Gurakuqi
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
A10
A10
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!