Ndryshimi i fundit: E Shtunė, 18 Prill 2020
ItalianCall
Ndryshimi i fundit bėrė mė: 13-05-2016
Numri unik i identifikimit (NIPT): L56609001H
Forma ligjore: Shoqėri me pėrgjegjėsi tė kufizuar
Selia: Shkoder
Viti i themelimit: 2015
Viti i kthimit nė SHA:-
Kapitali bazė (Lekė): 140,000.00
Numri i aksioneve/kuotave: 2
Fusha e veprimtarisė: Te operoje ne sektorin e telekomunikacionit duke kryer cdo lloj veprimtarie nepermjet telefonit per llogari te vet apo te treteve me seli ne Shqiperi apo ne cdo vend tjeter qe ka lidhje me Republiken e Shqiperise, duke respektuar ligjin ne fuqi .Te kryeje aktivitete nepermjet telefonit te cdo lloji per llogari te vet apo te treteve, telemarketing,sekretari telefonike, shitje nepermjet telefonit, sondazhe,mesazhe promocionale dhe cdo lloj tjeter aktiviteti te lidhur me te , ku persa permendur me siper nuk mund te jete saktesisht apo e kufizuar.Te bleje e te shese ose te jape me qira, ne perdorim, ne uzufrukt ose ne shfrytezim pasuri te luajtshme e pasuri te paluajtshme te rregjistruara ne rregjistrat publike.Shoqeria mund te kryeje gjithashtu te gjitha operacionet tregtare, mbi pasuri te luajtshme apo te paluajtshme, qe do te vleresohen te nevojshme apo te dobishme per realizimin e objektit te shoqerise si dhe te bleje pjesemarrje ne kapitalin themeltar te shoqerive te tjera qe kane objekt te ngjashem apo te afert me te vetin. Aktiviteti menaxhimit te Call center dhe ne Outsourcing (Nga jashte). Aktivitetin e asistences tregtare dhe teknike pre dhe post shitje per llogari te treteve , nepermjet perdorimit te sistemve telefonike dhe telematike. Aktivitetin e shitjes direkte , me pakice apo dhe me shumice , per vete apo per llogari te treteve, produkte dietike , integrues ushqimore , prodhime per mireqenien e personit dhe kuren trupore, dhe ne forme elektronike.Marrjen e mandateve te agjensise me/ dhe ose pa perfaqesi apo dhe depozite,kerkimi numerave telefonike , perpunimi dhe ekzekutimi intervistave telefonike me apo pa pranine fizike te inrevistuesit , zhvillimi i kurseve me seli prane te treteve per rritjen profesionale per perdorimin korrekt te telefonit, marrja ne pergjithesi e tenderave te sherbimeve te duhura per organizimin dhe funksionimin e firmave, zyrave dhe studiove profesionale , pra aktiviteteve te sekretariatit ,hedhjen e teksteve , perpunimi i te dhenave, arkivimi i te dhenave te dokumenteve , redaktimi dhe llogaritja e tabelave te ngjashme , perjashtuar ato te aktivitetit qe me ligj i jane rezervuar profesionisteve te regjistruar ne kolegje apo studio dhe kryerja e perkthimeve gjuhesore.Aktiviteti i formimit profesional ne kuader te sherbimeve telemarketing dhe teleselling. Pergatitja e modeleve , instrumenteve dhe sistemeve menaxhues te aplikueshem per menaxhimin e biznesit ne pergjithesi. Pergatitja e modeleve te komunikimit komercial dhe publicitar, maredhenieve publike, si dhe nepermjet rrjeteve telematike kombetare dhe nderkombetare. Kryerjen e kerkimeve dhe analizave e tregut dhe ne pergjithesi cdo sherbim te sherbimit administrativ.Ideimi , realizimi i menaxhimit te projekteve te kerkimeve pre konkurues dhe aplikuar.Kerkimi , kryerja dhe eksperimentimi dhe realizimi software per menaxhimin automatizuar te sherbimeve te asistences post shitje te realizuar nepermjet sherbimeve telefonike dhe telematike. Kerkimi kryerja dhe eksperimentimi i software per menaxhimin e automaizuar te veprimeve telemarketing me referimin e vecante tek kerkimet e tregut. Kerkimi , zhvillimi dhe eksperimentimi i sistemeve informative te avancuara , me referim te vecante aplikimevete tyre telematike ne rrjetin internet. Projektimi , realizimi dhe menaxhimi i faqes (Sitit) dhe faqes Internet per llogari te vet apo te treteve dhe menaxhimi i komunikimit telematik nepermjet postes elektronike.Organizimi dhe kryerja e aktivitetevete seleksionimit, formacioniy , studimit, organizimit dhe menaxhimit te personelit. Kerkimi dhe formimi per llogari tetetreteve te personelit kualifikaur. Shoqeria ka gjithashtu per objekt: Aktivitetin e “Internet ServiceProvider” menaxhimin komercial te hapesirave dhe akseseve ne rrjet, regjistrimi hapesirave web e domini, realizimi dhe menaxhimi i portaleve multimediale. Menaxhimi i kutise postare ne menyredirekte dhe ne “outsourcing” ; kerkimi , zhvillimi dhe eksperimentimi i siteve informative te avancuar , duke iu referuar ne menyre te vecante aplikimeve te tyre telematike ne rrjetin Internet. Aktiviteti i shitjes direkte dhe per llogari tetetreteve , nepermjet kanalit telematik. Projektimi , realizimi, instalimi , mirembajtja dhe menaxhimi , cdo lloj teknike , mjet dhe sistem , te impianteve dhe rrjeteve te telekomunikacionit , ne pronesi te shoqerise apo treteve , si ato fikse apo rrjetet e levizshme(mobile) apo satelitore , per permbushjen e ushtrimin , pa limit territorial , te sherbimeve te komunikimit dhe ato lidhur me to
Aksionerė/Ortakė/bashkim i pėrkohshėm konēesionar:
Aksionerė/Ortakė Pėrqindja e pjesėmarrjes
Mia Srls 50
Oceano Srl 50
Sektori ekonomik: IT-programim-internet-sherbime kabllore-sherbime telefonike+celulare
Administratorė: Cinzia Musu
Numri i Anėtarėve tė Kėshillit Mbikėqyrės:
Website:
Lloji i pronėsisė: Privat
Bilanci :
Eksperti Kontabėl i Autorizuar:
Eksperti Kontabėl Data e fillimit Data e mbarimit
ItalianCall
ItalianCall
Nuk u gjetėn Transaksione Thesari pėr kėtė kompani!